12 Jun
Tórshavn (capital)
Free
Tónleikur

SUMMARTÓNAR - A15

x

Ny duo som tager lytteren på en stemningsfuld rejse gennem stramt komponerede passager, improvisationer og mere psykedeliske lydflader. Stilen er nordisk, indie, jazz og mere avantgarde ideer og musikken er altid stemningsfuld og melodisk.

‘Vi sigter mod en ny sound, men mest vigtigt er det at lytteren trækkes ned i dybere bevidsthedslag. Nutidens fnidder og forvirring skal skrælles væk af musikken’, lyder det fra duoen, som er Torleik Mortensen på bas/sampler og Martin Stender på saxofon. Torleik er et kendt navn på den færøske musikscene bl.a fra Hettarher, Konni Kass, Svartmálm, Teitur, mfl. og danske Martin er komponisten bag Girls in Airports, som er en af de største internationale succeser i dansk jazz.

De mødte hinanden i jazzmiljøet i København allerede som store teenagere og delte lejlighed i København i flere år, mens de studerede på konservatoriet, så det er også lyden af et venskab, der går langt tilbage.

A15 var hovedvejen mellem byerne Aarhus og Herning, hvor de to er vokset op i 80-90’erne, navnet er tænkt som den rette vej der forbinder de to – den svære vej balance, hvor intet går for meget i en ekstrem retning og man er fuldstændigt tro mod sin natur.

Address

Havnar kirkja (Dómkirkjan)

J.Paturssonargøta 20
100 Tórshavn
Tórshavn (capital)

Date

12 Jun 11:30 - 12:30

Price

Free

Organiser

Summartónar 2021

Website
(+298) 282107
marianna@tutl.com